0 ks 0.00 €

+421 919 028 970

Časté otázky a informácie





Najpredávanejšie

Orthopedic HARDY PLUS

Dostupnosť: 2 až 4 pracovné dni.

Doprava zadarmo

320.00 €259.00 € s DPH

Na splátky už od 25.90 €

DODANIE DO 3 AŽ 10 DNÍ
ZÁRUKY AŽ DO 5 ROKOV
DOPRAVA ZADARMO
SME SLOVENSKÁ VÝROBA
MATRACE SKLADOM
PORADÍME PRI VÝBERE MATRACA

Matrac MEDICAL PREMIUM S2

Kód produktu: 658n7

Rozmery


Quatro kalkulačka Na splátky už od 62.40 €

700.00 €624.00 € s DPH

Ušetríte 76.00 € (-11%)

Príplatková služba

set vankúš a paplón - 2 KS [+98.00 €]

Absolutná novinka: Paplón (980 gramov) a vankúš (800 gramov) vyrobený z antibakteriálneho mikrovlákna Vyznačujú sa svojou ľahkosťou, dobrou hrejivosťou a sú antialergické. • rozmery vankúša 90 x 70 cm a rozmery paplóna 200 x 140 cm • , 2 ks v cene 98 €.

Výmena matraca bez starosti [+40.00 €]

Nie ste si istý, či kupujete správny tovar? V prípade, že tomu je tak, táto služba je určená práve pre Vás. Ak zvolíte nevhodnú veľkosť alebo matrac, stačí nám zavolať a o všetko potrebné sa postaráme. Na Vás bude len dostatočne produkt zabaliť, aby sa pri preprave nepoškodil. Podmienky vrátenia: 1) Aspoň 2 vrstvový baliaci materiál (Stretch fólia je náchylná na poškodenie a nepovažuje sa za dostatočný obalový materiál) 2) Tovar zabalený zo všetkých strán.

Doporučujeme chránič matraca + 1 ks [+39.99 €]

90% našich zákazníkov si rovno k matracom automaticky hneď doobjednáva antibakteriálny protiroztočový chránič matraca, ktorý šijeme z moderného trojvrstvového mikrovlákna. Chránič sa dáva navrch matraca, po rohoch ma napínacie pásy a upne sa o roh matraca a je na pevno,nešmíka sa po povrchu matraca. Chráni matrac pred roztočmi, baktériami, vlhkosťou, plesňami, čím predlžujeme životnosť matraca a zvyšuje hygienu lôžka,pretože mikrovlákno je taká textília,ktorá dokáže absorbovať pot,špinu,baktérie,odumretú pokožku, vlasy, lupiny. Jednoduchá údržba chrániča,perieme na 60tke,podľa potreby,dvakrát do mesiaca. Z pohľadu toho, že chránič nieje investícia na pár dni alebo tyždeň,ale máte to na roky.Určite je to vec na nezaplatenie.Cena 39,99 € platí pre jednolôžka do rozmeru 200x90cm.Ostatné ceny jednolôžka 200x100cm a 200x120cm sú uvedené v sekcii DOPLNKY.Vyrábame aj atypické rozmery chráničov.

Doporučujeme chránič matraca + 2 ks [+79.98 €]

90% našich zákaznikov si rovno k matracom automaticky hneď doobjednáva antibakteriálny protiroztočový chránič matraca,ktorý šijeme z moderného trojvrstvového mikrovlákna. Chránič sa dáva navrch matraca,po rohoch ma napinacie pásy a upne sa o roh matraca a je na pevno,nešmíka sa po povrchu matraca. Chráni matrac pred roztočami, baktériami, vlhkosťou, plesňami, čím predlžujeme životnosť matraca a zvyšuje hygienu lôžka,pretože mikrovlákno je taká textília,ktorá dokáže absorbovať pot,špinu,baktérie,odumretú pokožku, vlasy, lupiny. Jednoduchá údržba chrániča,perieme na 60tke,podľa potreby,dvakrát do mesiaca. Z pohľadu toho,že chránič nieje investícia na pár dni alebo tyždeň,ale máte to na roky,cena na jednolôžko je iba 39,99€ do rozmeru 200x90cm.Cena 79,98 € platí pre dvojlôžka (200 x 140, 200 x 160, 200 x 180). Určite je to vec na nezaplatenie. Vyrábame aj atypické rozmery chráničov.

set vankúš a paplón - 1 KS [+49.00 €]

Absolutná novinka: Paplón (980 gramov) a vankúš (800 gramov) vyrobený z antibakteriálneho mikrovlákna Vyznačujú sa svojou ľahkosťou, dobrou hrejivosťou a sú antialergické. • rozmery vankúša 90 x 70 cm a rozmery paplóna 200 x 140 cm • , 1 ks v cene 49€.

Špecifikácia

Rozmery 220 x 180 cm ATYP

Kolekcia Medical

Poťah MEDICAL SANITIZED

Použitý materiál HR PENA

Výška 13 cm

Tvrdosť (1 až 5) Stredný (3)

Nosnosť 130 kg

Pranie 60 °C

Zips Áno

Fyzio systém 7 zón

Záruka 3 roky

Zdravotný matrac Áno

Predstavuje vyšší štandard pasívneho matraca do nemocničných a opatrovateľských zariadení s vyšším rizikom vzniku dekubitov. Kvalitná HR pena poskytuje dostatok komfortu, zatiaľ čo prierezy s antidekubitným účinkom zabezpečujú cirkuláciu vzduchu, čím chránia pacienta pred vlhkosťou a prehrievaním. • antidekubitný, anatomický prierez na obidvoch stranách zabezpečuje prevzdušnenie matraca a poskytuje optimálne pohodlie pre regeneráciu organizmu • odporúčaný rošt lamelový, pevný • štandardné vyhotovenie v poťahu - Medical Sanitized • vhodný aj do polohovateľných postelí • HR 38 kg/m3 Poťah - SANITIZED • špeciálny nepriepustný poťah je určený pre použitie v nemocničných zariadeniach, ošetrovateľstvo a domácu starostlivosť • vode odolný, elastický, paropriepustný, vrchná vrstva 100% polyuretán, spodná vrstva 100% polyester • špeciálny nepriepustný poťah matraca zabraňuje preniku tekutín do jadra matraca • matrac je možné vďaka hladkému povrchu dokonalo vydezinfikovať a prať až na 95°C

 

Farby pien sa môžu líšiť v závislosti od dostupnosti materiálu.

Poťahy

MEDICAL SANITIZED

MEDICAL SANITIZED Zloženie: vrchná vrstva 100% polyuretán, spodná vrstva 100% polyester

Materiály

HR PENA

HR PENA Nazýva sa aj studená pena. Jej názov je odvodený od výrobného procesu tzv. studený proces. Táto pena má mikroporéznu štruktúru s vysokou hustotou, kde sa vhodne kombinuje pružnosť a priedušnosť.

Recenzie od našich zákazníkov


 
 
 

Peter

https://matrace-snov.sk/comments/public_index/index/id-product/13767

Dobrý deň Výborný prístup dokonca jeden z najlepších, ktoré som kedy zažil Ceny, kvalita, komunikácia a celý proces skvelý Silne doporučujem

jaroslava

https://matrace-snov.sk/d/matrac-fyzio-gold/17752

Gold Fyzio taštičkový matrac som kúpila pred rokom a som s ním veľmi spokojná. Dobrá telefonická poradňa, ochota

Lubo

https://matrace-snov.sk/d/matrac-aero-light-plus/19416

Nepreferujem online nákupy pri tovare ako je matrac avšak v tomto prípade vzhľadom na profesionálny prístup personálu, ktorý ma ihneď prostredníctvom chatu a telefonicky kontaktoval, zistil čo hľadám, na základe mojich preferencií doporučil konkrétny typ matracu, som tak urobil a .. neľutujem. Výborný pro zákaznícky servis, pani ešte vo večerných hodinách riešila zaradenie do výroby, aby som to dostal čím skôr. PERFEKTNE!!!

Katarína

https://matrace-snov.sk/d/matrac-kristina-11/13873

Som veľmi spokojná. Kupovala som už dávnejšie, matrac slúži dobre. Matrac som objednávala telefonicky, keďže som chcela neštandardný rozmer. Pani bola veľmi ústretová a trpezlivá, upozornila ma na všetko, s čím mám počítať. Určite odporúčam.

Zuzana

https://matrace-snov.sk/d/matrac-theodor/13746

Matrace máme už skoro rok. Objednali sme to s priateľom, a obaja sme veľmi spokojní. 1+1 akcia bola pre nás nejlepšou možnosťou, čo sme našli, takže dostali sme 2 matrace za nízku cenu a realtívne za dobrú kvalitu. Určite odporúčame.

Patrícia

https://matrace-snov.sk/d/matrac-theodor/13746

Matrace sme objednávali pred Vianocami a sme s nimi veľmi spokojní. Rovnako ako aj s rýchlym doručením a veľmi ochotným a príjemným prístupom. Vrelo odporúčame.

Alexander Vanya

https://matrace-snov.sk/d/matrac-green-star/13732

Objednavam matrac v rozmere 190x85 , kolekcia Optimal, potah silver, výška 18 cm , tvrdosť 5, nosnosť 125 kg

Michal

https://matrace-snov.sk/d/matrac-theodor/13746

Matrac prišiel veľmi rýchlo, s manželkou obaja preferujeme tvrdšiu stranu matraca. Manželka spokojná. Od kúpy som nemal výhrady cca 1 rok. Dnes začínam pociťovať mierne známky vyležania a matrac pre mňa stráca komfort. Spoliehal som pri zaťažení do 120 kg dlhšiu výdrž. Mám o 30kg menej dúfal som, že to bude dostačujúci rozdiel. Aj tak ale zatiaľ najlepší matrac aký sme mali.

Eva

https://matrace-snov.sk/d/matrac-excelent/13674

Veľká spokojnosť,rýchle dodanie,matrace sú veľmi dobre odporučam.

Mária, Košice

https://matrace-snov.sk/d/matrac-fyzio-gold/17745

Matrace máme už pol roka, sme s nimi veľmi spokojní. Bol to atypický rozmer matracov, ale výroba rýchla, komunikácia výborná, doprava bez komplikácií.... Ako bonus slovenský výrobca. Vrelo odporúčam. Ďakujem more_mstracov.

Hedviga

https://matrace-snov.sk/d/matrac-theodor/13746

Maximálna spokojnosť s matracom. Taktiež oceňujem ochotu predajcu, ktorý nám poradil pri výbere. Rýchle dodanie, super komunikácia. Ďakujeme

Jana

https://matrace-snov.sk/d/matrac-kristina-11/13873

Matrace som objednávala ako darček. Úplne úžasný prístup, promptné vybavenie, špičkové a erudované poradenstvo, jednoduché a rýchle dodanie. Takto si predstavujem naozaj kvalitné služby na úrovni. Čo sa týka samotného tovaru je to kvalita a za rozumnú cenu. po roku užívania nie je vidieť žiadne poškodenia ani opotrebenia, držia tvar, príjemné a dobré spanie.

Michaela

https://matrace-snov.sk/d/matrac-yellow-garden/13017

Matrace odporúčam. Sú veľmi pohodlné a kvalitné. Mám ich už cca 6 mesiacov. Komunikácia bola pri výbere výborná. Ochota zo strany predávajúceho aj ústretovosť. Odpovedali na všetko čo ma zaujímalo. Objednanie a dodanie taktiež prebehlo bez problémov a rýchlo.

Pavol

https://matrace-snov.sk/d/matrac-zero/12762

Kvalitné matracé,dobrá cena

Zuzička

https://matrace-snov.sk/d/matrac-olivia/17813

Matrace Olivia máme už vyše pol roka, sú pohodlné a dobre sa na nich spí. Výhodou je, že sú obojstranné a každý si určí pre seba vyhovujúcu tvrdosť matraca. Komunikácia s firmou je super, nakoľko hneď po odoslaní objednávky telefonicky overovali rozmer matraca, pretože sme nemali bežný rozmer. Oceňujem rýchle spracovanie aj dodanie. Určite odporúčam, nech sa darí.

Marian

https://matrace-snov.sk/d/matrac-theodor/13746

S matracov som veľmi spokojný,splnil čo som ocakaval

Gitka

https://matrace-snov.sk/d/matrac-kristina-11/13873

Matrace výborne veľmi dobre sa nám na nich spí. Dodanie v poriadku cena primeraná

Lucia

https://matrace-snov.sk/d/matrac-theodor/13746

Kupili sme matrace Theodor.Dodanie do 2 dni, pracovnici nam dobre poradili, s kupou sme spokojni.Nakup odporucam

Lucia

https://matrace-snov.sk/d/matrac-theodor/13746

Kupili sme matrace Theodor.Dodanie do 2 dni, pracovnici nam dobre poradili, s kupou sme spokojni.Nakup odporucam

Ivan

https://matrace-snov.sk/d/matrac-next-7/17748

Objednával som 2x Matrac NEXT 7. Kvalitný matrac, rýchle dodanie. Pred tým sme mali matrace dvojnásobne drahé od iného výrobcu(a predajcu) a bola to veľká mizéria. Bolel ma celý človek. Tieto zatiaľ používame cca 9 mesiacov a skutočne vysoko prekonali naše očakávania.

Katarína

https://matrace-snov.sk/d/matrac-monza-hard/17747

MONZA HARD matracmi sme veľmi spokojný , splnili naše očakávanie , dodanie bolo rýchle

Eva

https://matrace-snov.sk/d/matrac-flora-bio-plus/12837

matrac som objednala dcére, ktorá je s ním spokojná. oceňujem aj rýchlosť dodania a výhodnú cenu

Patrik

https://matrace-snov.sk/d/matrac-quantum-hard-coco/17750

Super matrac. Dobrá kvalita a rýchle dodanie. Spokojnosť :-)

Ivan

https://matrace-snov.sk/d/matrac-fyzio-gold/17745

Matrace sme objednávali minulý rok.Výborná kvalita , spokojnosť nadovšetko,kedže sme ich kupovali doslova pred vianocamy umožnili nám rozdeliť splátku na dve časti. Vrelo odporúčam

Paťa

https://matrace-snov.sk/d/matrac-theodor/13746

Matrace THEODOR mám od decembra 2022. Bola som spokojná s rýchlym dodaním aj s telefonickou podporou pri rozbalení. Spí sa na nich výborne. Odporúčam všetkým.

Vladimíra P

https://matrace-snov.sk/d/matrac-excelent/13674

Služby boli promtné. Matrace v dobrej kvalite. Sme spokojní.

Lenka

https://matrace-snov.sk/d/matrac-theodor/13746

Veľká spokojnosť. Rýchle dodanie. Kvalita za rozumnú cenu.

Alžbeta

https://matrace-snov.sk/d/lamela-exkluziv-polohovatelny/13269

Polohovatelné rošty máme od decembra. S výberom sme spokojní, dodanie bolo rýchle, komunikácia s dodávateľom veľmi dobrá.

Monika

https://matrace-snov.sk/d/matrac-theodor/13746

Matrace sme objednali deťom a sú pohodlné a deti si ich chvália. Starší syn sa zobúdza bez bolesti chrbtice. Dodanie a komunikácia na vysokej úrovni. Môžem len odporučiť.

Anna

https://matrace-snov.sk/d/matrac-kristina-11/13873

Matrace máme už pol roka a sme s nimi veľmi spokojní, dobre sa na nich spí, dodanie bolo rýchle, komunikácia dobrá, odporúčame .

Gabriela

https://matrace-snov.sk/d/matrac-kristina-11/13873

S Vašimi matracmi sme veľmi spokojní. Konečne nebolí chrbát a kvalitný spánok. Veľmi dobrá komunikácia pri objednávke a rýchle dodanie. Vrelo odporúčam.

Lydia

https://matrace-snov.sk/d/matrac-fyzio-gold-1--1/17954

Ponuka z mora madracov som objednala v ponuke Fyzio Gold 1+1 vyborne pohodlne madrace,ktore Som objednala po odbornej konzultacii s predavajucim.Dodavka v poriadku madrace starostlivo zabalene vyniesli ich az do bytu/neboli tazke ale velke/ preto nam ochotne pomohli.Pohodlne sa spi Splnili vsetky ocakavania a sladke sny.Dakujeme.odporucam obratit sa na tuto firmu dobre poradia.

Marcela

https://matrace-snov.sk/d/matrac-excelent/13674

Spokojnost s komunikaciou, dodavkou, a samozrejme s matracmi, mozem len odporucit. Nech sa Vam dari.

Ľubica

https://matrace-snov.sk/d/matrac-next-7/17748

Oceňujem ochotu a profesionálny prístup ku zákazníkovi, ktorý je na vysokej úrovni. Veľmi ochotne poradia z výberom ideálneho matraca. Dodanie bolo rýchle a bezproblémové. Matrace sú pohodlné, spí sa komfortne. Určite odporúčam.

Milan

https://matrace-snov.sk/d/matrac-lenora/17746

Matrace LENORA som kúpil pre dcéry.Sú s nimi veľmi spokojné . Rýchle dodanie a perfektná komunikácia s firmou.Ďakujem.

Vladimíra

https://matrace-snov.sk/d/matrac-theodor/13746

Matrace sme kupovali pre deti. Dodanie bolo rýchle a bez problémov. S matracmi sme veľmi spokojní. Odporúčam.

Sashi

https://matrace-snov.sk/d/matrac-kristina-11/13873

Madrace sme objednali zhruba pre 8mesiacmi.Určite odporúčam.Spokojnosť maximálna,komunikácia na úrovni.Konečne normálne jednanie aj poradenstvo. Madrace sú veľmi dobre,naozaj sa spí komfortne.TOP!!!

Emília

https://matrace-snov.sk/d/matrac-theodor/13746

S matracmi THEODOR som veľmi spokojná, sú veľmi príjemné a pohodlné, splnili moje očakávanie, zmierňujú moje bolesti s chrbticou, s predávajúcimi som maximálne spokojná. Môžem len odporučiť Vašu stránku.

Majercik

https://matrace-snov.sk/d/matrac-excelent/13674

Matrace kvalitne za primeranu cenu. Odporucam. Poradenstvo komunikacia dodanie na vysokej urovni. Tak by to malo fungovat vsade.

Matúš

https://matrace-snov.sk/d/matrac-pingui-king/17577

Matrac sme si vyhliadli na eshope, následne vyskúšali na predajni kde sme si ho po zodpovedaní dodatočných otázok ochotným personálom aj objednali, dodanie bolo bezproblémove, a k samotnému produktu môžem povedať len toľko že manželkine pochybnosti boli po týždni preč a považuje to za najlepšiu kúpu v novom dome :) a z každej dovolenky mimo domu sa stále tešíme domov na našu posteľ

Viktor

https://matrace-snov.sk/d/matrac-orthopedic-s1000-plus/13059

Matrace sme objednávali ešte na Vianoce . Výborná kvalita , spokojnosť nadovšetko . Dodanie taktiež bezproblémové, rýchle .

Filip

https://matrace-snov.sk/d/matrac-super-premium/13459

Som spokojný jak s jednanim firmy a dodanim matracu, tak s kvalitou matracu.

Tomáš

https://matrace-snov.sk/d/matrac-kristina-11/13873

Matrace sú super, dobrá kvalita, výhodná cena.

Magda

https://matrace-snov.sk/d/matrac-theodor/13746

Matrace som objednávala pred Vianocami, napriek tomuto hektickému obdobiu bolo dodanie rýchle a bez problémov, používame ich už 8 mesiacov a sme veľmi spokojní, rozhodne odporúčam každemú komu záleží na kvalitnom spánku.

Anna

https://matrace-snov.sk/d/matrac-green-star/13731

Matrace sme objednávali minulý rok,sme s nimi spokojní, tak isto aj s chráničmi matracov. Oceňujeme rýchle dodanie.

Anna

https://matrace-snov.sk/d/matrac-green-star/13731

Matrace sme objednávali minulý rok,sme s nimi spokojní, tak isto aj s chráničmi matracov. Oceňujeme rýchle dodanie.

Laco

https://matrace-snov.sk/d/matrac-fyzio-gold/17745

Matrace prišli krátko po objednaní. používam ich už viac ako 8 mesiacov a som spokojný.

Daniela

https://matrace-snov.sk/d/matrac-super-premium/13459

Kúpili sme matrace priamo v predajni v Poprade personál bol veľmi príjemný mohli sme vyskúšať viacero matracov a rozhodnúť sa pričom nám boli stále podávané informácie o danom matraci ktorý skúšame,vybrali sme si aj na základe podaných informácií a sme veľmi spokojní ,dodanie rýchle, matrace výborné ,skvelé rady ktoré fungujú, ďakujeme veľmi pekne , odporúčam všetkým .

Jakub

https://matrace-snov.sk/d/matrac-theodor/13746

Spokojnost, rychle dodanie, vsetko ok. ;)

Strana 1/24

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 24


Otázka na predajcu

 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK

Info

info@matrace-snov.sk

+421 919 028 970

PO - PIA: 09:00 - 21:00